РЕД. БРОЈ

ПРЕДМЕТ

ДАТУМ

(Прва декада Втора декада)

ЧАС

1.

ИСТОРИЈА НА МУЗИКА 1, 2, 3 и 4

СРЕДА               16.06.2021

ВТОРНИК           22.06.2021

9:30 ч.

2.

ПОЗНАВАЊЕ НА МУЗИЧКИ

ИНСТРУМЕНТИ

СРЕДА               16.06.2021

ВТОРНИК           22.06.2021

9:30 ч.

3.

ИСТОРИЈА НА МАК. МУЗИКА

СРЕДА               16.06.2021

ВТОРНИК           22.06.2021

9:30 ч.

4.

ХАРМОНСКА АНАЛИЗА 1 и 2

СРЕДА               16.06.2021

ВТОРНИК           22.06.2021

10:00 ч.

5.

ХАРМОНИЈА 1 и 2

СРЕДА               16.06.2021

ВТОРНИК           22.06.2021

10:00 ч.

6.

МУЗИЧКИ ФОРМИ СО АНАЛИЗА 1

СРЕДА               16.06.2021

ВТОРНИК           22.06.2021

10:00 ч.

7.

МУЗИЧКИ ФОРМИ 2

ЧЕТВРТОК          10.06.2021

ЧЕТВРТОК          17.06.2021

10:00 ч.

8.

АРАНЖИРАЊЕ

ЧЕТВРТОК          10.06.2021

ЧЕТВРТОК          17.06.2021

10:00 ч.

9.

ПОЛИФОНИЈА

ЧЕТВРТОК          10.06.2021

ЧЕТВРТОК          17.06.2021

10:00 ч.

10.

СОЛФЕЖ 1, 2, 3 и 4

ПОНЕДЕЛНИК                             07.06.2021

ЧЕТВРТОК                 17.06.2021

10:00 ч.

11.

ЕТНОХАРМОНИКА 2 и 6

ПОНЕДЕЛНИК                             07.06.2021

ЧЕТВРТОК                 17.06.2021

10:00 ч.

12.

АНСАМБЛ ЕТНОХАРМОНИКА 4

ПОНЕДЕЛНИК                             07.06.2021

ЧЕТВРТОК                 17.06.2021

10:00 ч.

13.

ВОВЕД ВО ЕТНОКОРЕОЛОГИЈА 1 и 2

СРЕДА    09.06.2021

СРЕДА    23.06.2021

10:00 ч.

14.

ИСТОРИЈА НА ТРАДИЦИОНАЛНА ИГРА

СРЕДА    09.06.2021

СРЕДА    23.06.2021

9:00 ч.

15.

ОБРЕДНИ ИГРИ

СРЕДА    09.06.2021

СРЕДА    23.06.2021

11:00 ч.

16.

ТРАДИЦИОНАЛНИ ОРА 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

ПОНЕДЕЛНИК                             07.06.2021

ПОНЕДЕЛНИК                             21.06.2021

9:00 ч.

17.

ТРАДИЦИОНАЛНИ ИГРИ НА БАЛКАНОТ

ПОНЕДЕЛНИК                             07.06.2021

ПОНЕДЕЛНИК                             21.06.2021

9:00 ч..

18.

КИНЕТОГРАФИЈА 1

ВТОРНИК                08.06.2021

ВТОРНИК                22.06.2021

11:00 ч.

19.

МЕТОДОЛОГИЈА НА НИР. ВО ЕТНОКОРЕОЛОГИЈАТА

СРЕДА    09.06.2021

СРЕДА    23.06.2021

13:00 ч.

20.

МЕТОДИКА НА НАСТАВАТА ПО НАРОДНИ ОРА

ВТОРНИК                08.06.2021

ВТОРНИК                22.06.2021

10:00 ч.

21.

ФЕСТИВАЛИ И МАНИФЕСТАЦИИ

ВТОРНИК                08.06.2021

ВТОРНИК                22.06.2021

13:00 ч.

22.

СЕМИНАР ПО ЕТНОКОРЕОЛОГИЈА

ВТОРНИК                08.06.2021

ВТОРНИК                22.06.2021

12:00 ч.

23.

АНТРОПОЛОШКА АНАЛИЗА НА ИГРАТА

СРЕДА        09.06.2021

СРЕДА        23.06.2021

14:00 ч.

24.

ТРАДИЦИОНАЛНО ПЕЕЊЕ 1, 2, 3 и 4

ВТОРНИК   08.06.2021

ВТОРНИК   22.06.2021

9:00 ч.

25.

МУЗИЧКО - СЦЕНСКА ПРОЕКЦИЈА 1

СРЕДА        09.06.2021

СРЕДА        23.06.2021

12:00 ч.

 

Технички секретар

Лидија Јорданова
Тел: +389 32 550 200
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Видан Лазарев

Тел: +389 32 550 063

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

д-р Снежана Бардарова

Тел: +389 32 550 986

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.