Музичката академија на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип потпиша Меморандум за соработка со Државното музичко училиште во Битола.

Деканката проф. м-р Златка Митева и продеканката за настава проф. д-р Валентина Велковска-Трајановска, заедно со проф. д-р Сашо Поповски и доц. м-р Љупка Стефановска, претходно одржаа презентација за Музичката академија.

Од Државното музичко училиште во Битола, претставувано од директорот проф. Кирил Стојчевски, ја потврдија соработката помеѓу двете институции и плановите за заеднички проекти во иднина.

Технички секретар

Лидија Јорданова
Тел: +389 32 550 200
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

д-р Снежана Бардарова

Тел: +389 32 550 986

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.