Музичката академија при Универзитет „Гоце Делчев“ неодамна потпиша Меморандум за соработка со НУ Национална опера и балет.

Академијата, претставувана од деканката проф. м-р Златка Митева и продеканката за настава проф. д-р Валентина Велковска потпишаа Меморандум кој има за цел заедничка соработка и проекти со НУ Национална опера и балет, претставувана од директорот проф. д-р Васо Ристов.

Соработката ќе биде од бенефит и за студентите кои се дел од Академијата, како и на професорите кои имаат планови за заеднички проекти и активности на долг рок.

Технички секретар

Лидија Јорданова
Тел: +389 32 550 200
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

д-р Снежана Бардарова

Тел: +389 32 550 986

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.