Концерт под наслов „Звукот на идните генерации“ на кој настапуваат студентите од Музичката академија при Универзитетот „Гоце Делчев" - Штип ќе се одржи во Македонска филхармонија на 13 јуни (четврток) во 20 часот, во големата сала на Филхармонија.

Настапот е заеднички меѓу студентите и Македонската филхармонија.

Настапуваат Александра Кировска - гитара од класата на проф. м-р Дејан Лазаревски и Нина Крагуевска - кларинет од класата на проф. д-р Бранко Павловски.

 

Технички секретар

Лидија Јорданова
Тел: +389 32 550 200
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

д-р Снежана Бардарова

Тел: +389 32 550 986

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.