На Музичката академија при Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип ќе се одржи семинар на познатиот тенор проф. Михаило Арсенски.

 Семинарот ќе биде на тема „Подготовки на арии за аудиции", а ќе се одржи од 6 до 10 март 2023 година во Музичката академија.

 Преку овој настан официјално започнува соработката помеѓу Универзитетот во Минстер, Германија, и Музичка академија на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип преку програмата Еразмус +.

Технички секретар

Лидија Јорданова
Тел: +389 32 550 200
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

д-р Снежана Бардарова

Тел: +389 32 550 986

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.