Во петок (23.2.2018 г.) Динко Стапинчев и Доминика Робе ќе одржат концерт на класична музика во просториите на Музичката академија. Концертот ќе започне во 14 часот во концертната сала на Музичката академија при УГД.

На програмата ќе бидат композиции на Ј.С. Бах, Џ. Ботезини, Р. Глиер и Ц. Франк. 

Технички секретар

Лидија Јорданова
Тел: +389 32 550 200
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Видан Лазарев

Тел: +389 32 550 063

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

д-р Снежана Бардарова

Тел: +389 32 550 986

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.